top of page

 "Om FysioCenter"

"Vi Hjälper Personer i åldern 35+ att Hålla sig Aktiva och Rörliga, Undvika Ett Liv Med Värktabletter och att Slippa Riskabla Operationer...Även Om De Haft Värk i Flera År."

Hos FysioCenter hjälper vi personer i åldern 35+ att kunna komma tillbaka och leva det liv de förtjänar. Vilket betyder ett liv utan värktabletter, inga onödiga och tidskrävande läkarbesök eller att på grund av smärta behöva begränsas i de aktiviteter du tycker om att göra.

När något som kronisk smärta börjar i ryggen, nacken, knä, fot- eller om du råkat skada dig under träning eller vid idrottande, är det väldigt enkelt att låta det vara och vänta på att det ska "läka" ut...Att det en dag magiskt och plötsligt ska vara borta lika snabbt som det kom. Tyvärr så är det oftast inte fallet utan istället kommer besvären istället bli värre ju längre du väntar!

Det är lätt hänt att man börjar använda smärtstillande tabletter för att snabbt lätta på smärtan när den uppstår- men alla värktabletterna är inte bra för din långsiktiga hälsa och gör egentligen inget förutom att maskera smärtorna.

Du kanske känner dig lite förvirrad eller skeptisk därför att du sökt råd hos andra sjukgymnaster/fysioterapeuter men inget av det de sagt eller gjort har hjälpt?


Kan du relatera till detta?

Om det här låter som du så är du inte ensam. På FysioCenter hör jag dagligen sådana historier... Faktum är att de flesta personer jag träffar oftast:


 

icons8-sad-50_edited.png
icons8-sad-50_edited.png
icons8-sad-50_edited.png
icons8-sad-50_edited.png
Trodde att vila skulle göra att smärtan minskade men det enda som hände var att området blev stelare och ondare.
Trodde att vila skulle göra att smärtan minskade men det enda som hände var att området blev stelare och ondare.
Träffat en fysioterapeut och bara fått ett papper med massor
av övningar som inte hjälpt något för dina besvär.
Trodde värken skulle gå över av sig självt-vilket det inte gjort
icons8-sad-50_edited.png
 Fått höra av vänner eller familj att det är normalt att få ont när man blir äldre och är något man får "lära sig leva med".
Låter detta bekant?
Om något av detta har hänt dig så är du inte ensam, de flesta som kommer till mig har upplevt samma sak. Faktum är att detta egentligen är en BRA sak. När du känner igen ovanstående saker, vet du vad som inte fungerar- då är du närmare att hitta en lösning.
Klicka på knappen nedanför för att kunna diskutera ditt besvär vidare och få en uppfattning om hur jag kan hjälpa dig!

                       FysioCenter är grundat och drivs av Andreas Silfverstrand

Jag har hjälpt personer, precis som du, i flera år. Det alla har gemensamt är att de vill förbli aktiva och kunna njuta av ett aktivt liv många år framöver!

Jag tror på att människor i åldern 35+ förtjänar att ha tillgång till bra behandling som hjälper dem att hålla sig aktiva, rörliga och att slippa vara beroende av värktabletter för att fungera.

Jag utbildar mig kontinuerligt för att kunna erbjuda högsta nivån avseende behandling. Ett axplock från några utbildningar som jag utbildat mig inom är ultraljudsutbildning i London, Ortopedisk medicin, Mckenziemetoden för att nämna några. Jag har även varit aktiv inom idrott på hög nivå med friidrott och simning. Det viktigaste att poängtera med detta är att det hjälper dig att kunna komma tillbaka och leva ett aktivt liv.

Vill du veta hur jag kan hjälpa dig att leva med mindre smärta och få dig att känna dig bättre, tveka inte att ta kontakt!

Vi hjälper personer att:

Hålla sig aktiva-så att du kan leka med dina barn eller ta hand  barnbarnen, kunna träna, springa eller promenera när det passar dig
Slipp värktabletter- så att du inte behöver gå till medicinskåpet varje gång värken gör sig påmind- PLUS att de inte är hälsosamma på lång sikt, de maskerar endast smärtan och löser inte orsaken bakom.
Undvika operationer- vi hjälper dig att komma till rätta med huvudorsaken till besväret, oftast inom 20 minuter, så att du inte behöver operera för att "fixa" det.
Andreas FysioCenter
Få reda på vad som är fel- vi ger dig en förklaring till besvären så att du inte behöver oroa dig över vad som är fel. Du får även skräddarsydda övningar som hjälper till att accelerera din återhämtning.
Få mer livskvalite- så att du kan tillbringa kvalitetstid med vänner och familj utan att behöva oroa dig för att smärtan ska sätta stopp. Så att du äntligen kan få en bra nattsömn utan att behöva vända och vrida sig för att hitta en bra position.
Helt enkelt hjälper jag dig att leva ett liv med mindre smärta och möjlighet att hålla sig aktiv...
bottom of page